Apiterápiával az erős immunrendszerért


Az apiterápiában lévő „API” szó a méhet jelenti, a szó második felét pedig jól ismerjük. Ebből a szóösszetételből már ki is derül, hogy az apiterápia nem más, mint a méhek által előállított értékes anyagokkal történő kezelés.

Jelen cikkünkben nem a mindenki által közkedvelt mézzel, hanem a sokkal inkább különleges méhpempővel ismerkedhet meg. A méhpempő nem más, mint a méhanya tápláléka, melyet a dolgos méhek állítanak elő számára. Ez az értékes tápanyag legalább 150 biológiailag aktív összetevőt tartalmaz, mely fogyasztásával a méhanya akár 3-5 évig is képes elélni, ellenben a dolgos méhekkel, akiknek az élethossza csupán 6-8 hét.

A 100% tisztaságú, friss méhpempő az emberi szervezetre is rendkívül pozitívan hat. Legfőbb előnye, hogy ott segít, ahol a szervezet szükségét érzi. A B1, B2, B3, B5, B6, C, D, E és H-vitaminban egyaránt gazdag méhpempő kiváló immunerősítő, általános roboráló hatású, pozitívan hat az idegrendszerre, képes növelni a fizikai és szellemi állóképességet. Emellett a női szervezet számára is kincset ér, ugyanis a méhpempő természetes módon stimulálja a hormonrendszert, ezáltal normalizálja a szabálytalan menstruációt, elősegíti a teherbeesést és csökkenti a változó korból adódó kellemetlen tüneteket is.

Fontos tudni, hogy a vásárolt méhpempő hatóanyaga a benne lévő méhpempő mennyiségével arányosan változhat. Érdemes ezért olyan méhpempőt választani, amely a méhpempőn túl nem tartalmaz egyéb, hozzáadott adalékanyagot.

A 100% tisztaságú, friss méhpempőn túl tökéletes választás lehet még a liofilázálás, vagyis fagyasztva szárítás útján előállított méhpempő tartalmú kapszulák vagy tabletta fogyasztása, melyek célzottan, egyéb értékes vitaminok és tápanyagok hozzáadásával segítik a szervezetet. Ilyen a liofilizált méhpempőt tartalmazó Dydex Apiroyal kapszula, mely kapszulánként 455 mg értékes méhpempőt és hozzáadott plusz C-vitamint tartalmaz. Tökéletes választás lehet továbbá a Dydex Apimulti tabletta, mely a méhpempőn túl további 25 vitamint, ásványi anyagot és nyomelemet tartalmaz. Ha pedig immunrendszerünk erősítése a cél, nem kérdés, hogy a szintén liofilizálás útján előállított méhpempő tartalmú kapszula a nyerő választás, ugyanis a méhpempőn túl, minden kapszula plusz 235 mg pecsétviaszgomba kivonatot tartalmaz. Látogasson el webshhopunkba, és adja meg szervezete számára azt a törődést, amelyet igazán megérdemel.

Megjegyzés küldése (0)
Újabb Régebbi