Izgalmas ingatlanok Magyarországon

 


Azt lehet mondani, hogy Magyarországon 2015 óta dübörög az ingatlanpiac. Az árak töretlenül emelkednek. Az állami támogatásoknak köszönhetően az új építés és a lakások felújítása is új lendületet kapott. Nézzünk pár izgalmas ingatlant a megveszLAK.hu ingatlan kínálatból. 

 

33 négyzetméteres ház Siófokon

Nézzünk először egy csinos házat az eladó balatoni nyaralók közül. A Központi Ingatlanközvetítő Iroda kínálatában található ez az exkluzív, Siófok csendes nyugodt környékén található 2 szintes, 300 nm-es, 5 szoba + nappalis, bútorozott, gépesített családiház, mely akár nyaraltatásra is kiválóan alkalmas.


A földszinten az előtérből egy tágas, világos, antik bútorzattal berendezett, terasz kapcsolatos nappaliba jutunk, mellyel egy légtérben helyezkedik el a szép, igényes, gépesített konyha + étkező. Ezen a szinten kapott helyet egy hálószoba is, egy kamra, egy külön wc, valamint egy tágas, dupla mosdós, fürdőszoba + wc, melynek központi részén egy nagy wellness kád kényezteti az itt lakókat. A nappali antik hangulatát emelik a hatalmas boltíves nyílászárók, stílusos oszlopok, boltívek, valamint a dekoratív lépcső, melyről a felső szintre jutunk. A tetőtérben a közlekedőből négy hangulatos hálószoba (melyből három erkélyes), egy külön wc, valamint egy hidromasszázs zuhanykabinnal szerelt fürdőszoba nyílik.

Raktárból kialakított lakás Budapestről

A második választásunk az eladó Budapesti lakások 20 millió alatti kínálatából való. Ez a raktárból kialakított lakás Budapest frekventált részén, a 6. kerületben, a diplomata negyedben, az Aradi utcában található.


Az alagsori lakás, zárt lépcsőházon keresztül, önálló bejáraton át közelíthető meg! A lakás, a nappaliban egy db., Kb. 100/70 Cm-es ablakkal ellátott és több helyen elszívóval-szellőzővel is kiépített.

Újszerű sorház Jászberényből

A harmadik választásunk az eladó jászberényi ház kínálatban található. Eladásra kínál a koRRektotthon ingatlaniroda az Ady Endre út környékén egy 2010-ben épült, szigetelt tégla+Ytong szerkezetes, kétszintes sorházi lakást, fedett terasszal, előkerttel és fedett autóbeállóval.



Az ingatlan kétszintes, az alsó szintre az előkerttel is rendelkező 24nm-es fedett teraszon keresztül bejutva egy kis közlekedőbe érkezünk, innen nyílik az óriási egybenyitott nappali+étkező+amerikai konyha. Az alsó szinten az étkező és konyha rész felől külön zárt ajtón keresztül belépve jutunk a közlekedő részbe, melyből nyílik a földszinti sarokkádas fürdőszoba, a különálló wc, és a külön bejárattal rendelkező hálószoba.

A felső szintre igényes kovácsoltvas korláttal rendelkező lépcsőn keresztül juthatunk, mely galériás megoldású és ugyancsak egy közlekedő résszel rendelkezik, ahol bútoroknak is jut hely, innen lehet megközelíteni a 3 db hálószobát és a felső wc-t, melyet mosdóval is elláttak.

 

200 négyzetméteres ház Nyékládházáról

Végül, de nem utolsó sorban jöjjön egy eladó ház Nyékládháza ingatlan hirdetései közül. Nyékládházán a nyéki oldalon dupla 1418 m²-es telken 2006-ban épült 3 szoba nappalis 200 m²-es családi ház került eladó sorba. A házhoz 2 beállásos garázs és melléképületek is tartoznak.



A lakóház riasztóval, 2db klímával felszerelt. Környezet: Csendes, hasonló lakóházakkal szomszédos, a tetőszerkezete fa, formája összetett, zsindellyel borított. A ház 2006-ban épült az 1418 négyzetméteres telekre.

 
Megjegyzés küldése (0)
Újabb Régebbi