Játék babaágy

 


Tudtad, hogy a babázás egyfajta utánzásnak is tekinthető? A gyermekek ellesik szüleik viselkedési mintáit, fogásait, s ezeket építik be, idézik fel játékaik során. Amikor megfogják kedvenc babájukat, amikor ringatnak vagy mesélnek, teljesen beleélik magukat a szerepükbe. Az apróságokból hirtelenjében felelősségteljes felnőttek válnak, akik egy, karjaikba tett életért felelnek. S mivel ezt teljesen komolyan élik meg, így aztán egy percig sem mellékes, hogy milyen, egyéb kellékek alkotják a játékbirodalom díszletét. 

A fa szépségét csak tartóssága múlhatja felül!

A fa játék babaágy olyan minőséget képvisel, és testesít meg, amit még a valódi fekhelyek is megirigyelhetnek. Pontosan ezért a lurkók is rajonganak érte, mert látják benne a hasonlóságot és azt, hogy ez az ágyikó tényleg méltó az álomőrzésre.

A baldachinos alternatíva egyszerűen szemeket gyönyörködtető látványt nyújt. Konkrétan a gyerekszoba ékévé válhat. Időtálló, stramm választás, lévén a fa ellenállósága mindezt hiánytalanul borítékolja. A natúr színek rajongói épp úgy megtalálhatják a számításukat, mint a festett verziók kedvelői. A legtöbb modellhez ráadásul ágynemű szett is tartozik a tökéletes összhatás érdekében.

Persze extra kivitelek is elérhetőek. A játék bölcső például egyedinek tekinthető a maga nevében, de az emeletes babaágy mellett sem érdemes szó nélkül elmenni. Általa a babázás élménye sokszorosan fokozható.

Miben rejlik a baldachin varázsa?

Ma már baldachinnal jobbára csak a romantikus regények lapjain találkozni. A rohanó élet főleg funkcionalitásra törekvő elvei elsodorták ezt a nem mindennapi kiegészítőt. De még jó, hogy a gyerekszobába visszacsempészhető igényessége, s különlegessége. A fehér, csipke baldachin szétnyitható, sőt masnival meg is köthető, hogy némi készségfejlesztés is megjelenjen a játék hevében. A stramm, masszív, fehérre színezett ágyhoz kiválóan passzol, megalapozva ezzel az emelkedett hangulatot. Ráadásul a hófehéren ragyogó összképhez a három részes ágynemű szett is hozzájárul. Csak hogy tényleg semmi se hiányozzon a kerek egészből!

Az 56 centiméter hosszú ágyikóban még a nagyobb babák is kényelmesen elférnek. A támlát ékesítő tulipán formájú faragások pedig vitathatatlanul felteszik az i-re a pontot.

A szépen, aprólékosan megmunkált babaágy bármelyik gyerkőc szobájában tökéletes látványt nyújt. S persze mindeközben hasznossága is megkérdőjelezhetetlen, amiről a boldog gyermekmosolyok is tanúskodhatnak!

 
Megjegyzés küldése (0)
Újabb Régebbi