Lásd úgy a fővárost, mint még soha!

Ha akár több évtizede élsz is Budapesten, nem biztos, hogy láttad már a város igazi arcát. Turistaként gyakran jobban észrevesszük a hely szépségeit, ahol épp járunk; míg a lakóhelyünkön elsiklunk az igazán érdekes látnivalók mellett. Fedezd fel velünk újra Budapestet, ráadásul két keréken – nem, nem biciklivel. Amit mi kínálunk, az jóval izgalmasabb, mint a kerékpározás; ráadásul a fárasztó tekerést is kihagyhatod, és nem kell félned, hogy nekimész valaminek, amíg nézelődsz.


Kétkerekű, de nem bicikli

Bár a segwayt 2001-ben mutatták be, hazánkban csak nemrég kezdett el igazán népszerűvé válni. A segwayezés már önmagában is kalandos, vidám és vicces tevékenység, hát még, ha egy ilyen csodálatos háttér társul hozzá. Utóbbiról a főváros gyönyörű közterei és épületei gondoskodnak – a belváros, a Vár, a Citadella, a Margitsziget vagy épp a Hősök tere.
kétkerekű, elektromos meghajtású, önegyensúlyozó közlekedési eszköz leginkább egy gigantikus rollerre hasonlít, azzal a különbséggel, hogy a kerekei egymás mellett vannak, és nem neked kell hajtanod. A

Guruld be velünk Budapestet!

Akár vidéki vagy, és röpke látogatásra érkeztek a fővárosba a családdal vagy a barátokkal, akár itt élsz már régóta; a segwayes Budapest-túra alkalmával úgy láthatod a várost, mint még soha. Ráadásul el sem fáradsz a városnézés közben, hiszen a lábad helyett a kerekek dolgoznak – közben pedig a forgalomtól sem kell tartanod, hiszen a segwayezők a hazai szabályzás szerint gyalogosnak minősülnek, így a járdán közlekedhetnek.

Idegen nyelven is tartunk túravezetést

Központunk a belváros szívében, a Deák tér mellett van, így könnyen megtalálsz minket. Vadonatúj segwayeink biztosan nem hagynak cserben az úton; tapasztalt túravezetőink pedig pontosan tudják, melyik szögből a legszebbek a látnivalók, így a lehető legtöbbet hozhatjátok ki a kirándulásból. A Seg N’ Roll csapata igény szerint angolul és más nyelveken is tart túravezetést.


Privát segway túrát is kérhettek

5 főtől privát segway túrát kérhettek Budapesten, illetve akár a hotelbe is elmegyünk értetek. Ha még csak most ismerkedtek a segwayjel, ajánljuk az 1 órás „Get the Feeling” próbautat, melynek során 4,5 kilométert teszünk meg gurulva a történelmi belváros szívében. Lásd úgy Budapestet, mint még soha, próbáld ki most a segwayes városnézést!
Megjegyzés küldése (0)
Újabb Régebbi