A Csigák Mágikus Miniatűr Világa

Yacheslav Mishchenko-nak, a tehetséges természetfotósnak van szeme ahhoz, hogy olyan fotókat készítsen, amelyek a mi szintünkre hozzák az apó természeti világot, és megmutatja nekünk, hogyan nézne ki a világ, ha azt egy hangya, kígyó, vagy gyík szemén keresztül látnánk.


Mishchenko már egész fiatal korától kezdve érdeklődik a minket körülvevő miniatűr világ iránt. „Amikor gyermekként az apukám közel az otthonunkhoz tanított gombát szedni, mindig találkoztam az összes apró kis dologgal, és lénnyel”, - nyilatkozta. „Amint egyre idősebb lettem, és elkezdtem érdeklődni a fényképészet iránt, eldöntöttem, hogy a fényképezőgépen keresztül mágikus felvételeket szeretnék rögzíteni.”

Mishchenko a saját természetes környezetükben készít felvételeket a gyanútlan modelljeiről, még mielőtt rájönnének, hogy fotómodellként fogják őket használni. Fényképei között megtalálhatóak vízcseppektől elbűvölt csigák, vagy vízben lebegő, meggy szárán "csókolózó" csigák, de az összes fotótémája tökéletes. Mishchenko-nak színes a repertoárja, és széleskörű művészeti formákban gondolkodik - továbbá érdeklődik a famegmunkálás és a festészet iránt is.












Megjegyzés küldése (0)
Újabb Régebbi