22 Kreatív Gyermekszoba Ötlet

A legtöbb szülő egyetért abban, hogy egy csodálatos helyet szeretne biztosítani a gyermeke számára ahol élhet, tanulhat, és persze legfőképp játszhat. Nézzük meg ezt a 22 lenyűgöző gyermekszobai belsőépítészeti ötletet.



A gyermek környezete nagy hatással van a fejlődésére, és az életére, így tehát a szülők a lehetőségeiken belül megpróbálják olyan kényelmessé, és játékossá tenni a szobáikat, amilyenné csak tudják. Sokunk szüleinek nem volt lehetősége fedett faházat biztosítani a gyermekének, de annál többünknek voltak felfüggesztve színes, vidám képek a szobafalakon. Egy kalózhajóhoz, vagy egy hercegnős hintóhoz hasonló ágyban való alvás sok-sok boldog órát biztosít a gyerekeknek, és nem csak éjjel.

Természetesen vannak érvek, és ellenérvek is ezen dizájnok ellen, vagy mellett. Ugyan mind nagyon menően néznek ki, de hogyan tehetnék biztonságossá a létrák, kötelek, és különleges sarkok a gyermekek szobáit? Ezekben a szobákban a gyermekeknek számos lehetőségük van megsérteniük magukat, de ez persze függ koruktól, és attól is, hogy mennyire vadócak. Viszont tény, hogy ezek a kialakítások nem valóak mindegyiküknek. És bármennyire is szeretnénk gondoskodni a gyermekeinkről, rosszaságra csábítani őket nem valami jó ötlet.

1. Kalózhajó szoba





2. Kázmér és Hubba szoba



3. Titkos Narnia Krónikái gyerekszoba





4. Saját tipi



5. Űrhajós konzol




6. Faházas szoba




7. Titkos csúszdás átjáró és játszóház



8. Titkos faház játszósarok



9. Ház a házban



10. Mese hálószoba



11. Hajóskapitány szoba



12. Mászókás faház szoba



13. Vidámpark gyerekszoba



14. Hercegnős hintó és szoba



15. Hajóskapitány megfigyelő és szoba




16. Varázslatos erdő szoba



17. Versenyautós szoba 



18. Rejtekhelyes csatorna



19. Kosárlabdapálya-szoba



20. Hajótöréses-lakatlan szigetes gyerekszoba



21. Super Mario szoba



22. Vagy adhatunk a gyerkőcnek színes ragasztanivalókat és láthatjuk az eredményt! :)




Megjegyzés küldése (0)
Újabb Régebbi