22 Kreatív Gyermekszoba Ötlet

A legtöbb szülő egyetért abban, hogy egy csodálatos helyet szeretne biztosítani a gyermeke számára ahol élhet, tanulhat, és persze legfőképp játszhat. Nézzük meg ezt a 22 lenyűgöző gyermekszobai belsőépítészeti ötletet.A gyermek környezete nagy hatással van a fejlődésére, és az életére, így tehát a szülők a lehetőségeiken belül megpróbálják olyan kényelmessé, és játékossá tenni a szobáikat, amilyenné csak tudják. Sokunk szüleinek nem volt lehetősége fedett faházat biztosítani a gyermekének, de annál többünknek voltak felfüggesztve színes, vidám képek a szobafalakon. Egy kalózhajóhoz, vagy egy hercegnős hintóhoz hasonló ágyban való alvás sok-sok boldog órát biztosít a gyerekeknek, és nem csak éjjel.

Természetesen vannak érvek, és ellenérvek is ezen dizájnok ellen, vagy mellett. Ugyan mind nagyon menően néznek ki, de hogyan tehetnék biztonságossá a létrák, kötelek, és különleges sarkok a gyermekek szobáit? Ezekben a szobákban a gyermekeknek számos lehetőségük van megsérteniük magukat, de ez persze függ koruktól, és attól is, hogy mennyire vadócak. Viszont tény, hogy ezek a kialakítások nem valóak mindegyiküknek. És bármennyire is szeretnénk gondoskodni a gyermekeinkről, rosszaságra csábítani őket nem valami jó ötlet.

1. Kalózhajó szoba

2. Kázmér és Hubba szoba3. Titkos Narnia Krónikái gyerekszoba

4. Saját tipi5. Űrhajós konzol
6. Faházas szoba
7. Titkos csúszdás átjáró és játszóház8. Titkos faház játszósarok9. Ház a házban10. Mese hálószoba11. Hajóskapitány szoba12. Mászókás faház szoba13. Vidámpark gyerekszoba14. Hercegnős hintó és szoba15. Hajóskapitány megfigyelő és szoba
16. Varázslatos erdő szoba17. Versenyautós szoba 18. Rejtekhelyes csatorna19. Kosárlabdapálya-szoba20. Hajótöréses-lakatlan szigetes gyerekszoba21. Super Mario szoba22. Vagy adhatunk a gyerkőcnek színes ragasztanivalókat és láthatjuk az eredményt! :)
Megjegyzés küldése (0)
Újabb Régebbi