Etikus Hackerképzés Kezdőknek és Haladóknak

Újonnan megjelent weboldal, érdekes szolgáltatásokat nyújt. A Hackerképzés nem csak egy számítógépes biztonsággal foglalkozó blog, hanem segítségünkre van ha számítógépes problémába ütközünk. Segítséget oktató anyagokon, és minőségi szoftvereken át kaphatunk.

Az oldal segít, ha képtelen vagy belépni a Facebook, MSN vagy e-mail felhasználódba, ha valaki feltörte, segítenek beragadt, jelszóval védett állományok feltörésében, és ugyancsak megtanítják hogyan védjük meg számítógépünket az ártó szándékú (malware) támadások ellen.

Sok írásunk segít rendbe szedni lelassult, esetleg vírusos otthoni számítógépedet, és megmutatjuk, mit tegyél ha a Windows felhasználódba nem tudsz belépni mert feltörték vagy elfelejtetted a jelszavad.


Az oldal 4 nagyobb szolgáltatást nyújt:

Egy blogot, a legfrissebb híreknek a számítógépes világból
Fórum, ahol megvitathatjátok velünk problémáitokat
Hackerszimulátor, kockázatmentes feltörésekre
Oktatócsomag, ami az oldal legfőbb szolgáltatása.

A Hackerszimulátor biztonságos és nem büntethető lehetőséget ad a feltörési módszerek tesztelésére. Rendszerkövetelményei (Pentium IV 2.0 GHz, 1GB RAM) egy átlagos számítógépre is megfelelőek.

Blogunk naponta frissül, mindig találhatsz kedvedre való témát az hírolvasásra. Ha érdekelnek az újabb feltörési módszerek, zero day exploite-ok, azaz biztonsági rések és minden amit a feltörésről tudni szeretnél akkor feltétlen látogasd meg a hackerkepzes.hu blogját.

Az Oktatócsomag több részből álló interaktív tanítás. 90 percnyi videós útmutatónk lépésről-lépésre tárja fel a feltörési módszereket. 100 oldalas kezdő és a haladó technikákat is elsajátíthatjuk. Programcsomagunk olyan, mint a filmekben. Megnyomsz egy-két gombot, és a program már el is kezdi a jelszó feltörését. A feltörés ideje főleg a jelszó bonyolultságától és a számítógéped teljesítményétől függ. Több elven működő jelszófeltörő programot is tartalmaz a csomag, így ha az egyikkel esetleg nem sikerül, ki tudod próbálni a többivel!
Használatukat szöveges leírással és videókkal is bemutatjuk, így még a kezdő felhasználóknak is garantált a siker!

A csomagot kedvezményesen most 5 000 Ft-ért lehet megvásárolni és garantáltan minden számítógépes problémádra megoldást ad.

A csomagot megvásárolhatod itt: Facebook feltörés

Az oldalon nyújtott szolgáltatások csak és kizárólag saját felelősségre használjátok, és a jelenlegi jogszabályok betartásával, törvényes keretek közt!
Megjegyzés küldése (0)
Újabb Régebbi