Adolf Hitler Festményei

Hitler elsősorban arról híres, hogy élmezőnyben, azon vezetők között, akik a gyilkos és gonosz tetteikről voltak, híresek a világon. Azokat a festményeket, amiket látni fogtok Hitler alkotta 1914 és 1917 között. Érdekes látni, hogy a 20. század legvéresebb diktátora, virágokról, édes kutyusokról és lágy vonalú nőkről készített festményeket.

Adolf Hitler, a II. Világháború elbukott diktátora, főképp olaj és vízfestéket használt művei elkészítéséhez. Több, mint 10 millió ember, azon belül is 6 millió zsidó haláláért felelős Hitler, műveinek főbb témái a katedrálisok és a virágok voltak.



A politikai karrierje előtt, többször felvételizett a bécsi Művészeti Akadémiára, sikertelenül. Kénytelen volt hajléktalanszálláson, majd munkásotthonban élni, némi pénzt, pedig az utcán festett képeslapok eladásával szerzett.
















Abay János

Sok minden érdekel, minden nap szeretek valami újat tanulni. Rengeteget blogolok, de imádok a természetben lenni is, túrázni vagy biciklizni. A zenehallgatás nekem terápia, bármilyen stílust is hallgatok. Ha egy dal érzelmeket kelt bennem, azt szeretem. A kertészkedés és a pszichológia egyformán segített a fejlődésben és a nyugalom megtalálásában.

9 Megjegyzések

  1. Kegyetlen ember volt...de valljuk be, nagyon jól festett!O.o
    Nem értem miért nem vették fel az akadémiára?
    Azon nagyon meglepődtem, hogy egy szegény ember volt...mégis diktátor lett...!

    VálaszTörlés
  2. Szerintem is szépek ezek. Úgytudom, hogy árverezték is őket ráadásul elég szép kis summáért

    VálaszTörlés
  3. Vienna-i Művészeti Akadémia? WTF??? Translated by Google?!

    Legalább Wiener Kunstakademie-t írtál volna, ha már nem tudod, hogy ez magyarul Bécs...

    De azt meg kell hagyni, hogy Hitler nem volt rossz festő, és a nők terén is egész jó lehetett az ízlése (Eva Braun is szemrevaló csajszi volt ám). Miért is nem maradt a cipész a kaptafánál? Azt hiszem, az Akadémián szúrtak el valamit... :)

    VálaszTörlés
  4. Kedves Névtelen!

    Köszönöm a hozzászólást és a javítást. Egy kicsit parasztosan lett megfogalmazva. Át lett javítva Bécsre. Mégegyszer köszönöm.

    VálaszTörlés
  5. " azon vezetők között, akik a gyilkos és gonosz tetteikről voltak, híresek a világon"
    " Több, mint 10 millió ember, azon belül is 6 millió zsidó haláláért felelős"

    A szerjeztőnek nem ártana egy kis történelemórát venni!
    Gyönyörű képek!

    VálaszTörlés
  6. Jobban jártunk volna, ha Hitlert felveszik a bécsi akadémiára.
    Közepes festő lett volna és nem ártott volna senkinek.
    Nem szeretnék alaptalan gyanúsítással élni, de antiszemitizmusának eredetét is itt kell keresni. Egy művészetétől elájult festőjelölt igen érzékeny lehet.

    VálaszTörlés
  7. Adolf Hitler, II. Az első világháború bukott diktátor, különösen az előkészítő munka az olaj-és akvarell. Több mint 10 millió ember, Hitler volt a felelős a haláláért hat millió zsidó, a fő témája a műveit katedrálisok és a virágok, különösen

    VálaszTörlés
  8. Elsősorban azért nem vették fel, mert a portfóliójából hiányoztak a portrék, így nem tudtam meggyőzni a bizottságot a tehetségéről. A csalódásától feltüzelve jelentkezett a rektornál, aki egyébként szimpátiával fogadta, sőt, elismerte a tehetségét, de elsősorban az építészethez való érzékét emelte ki a rajzok alapján, ezért tanácsolta neki az akadémia építészeti karát. Ide is jelentkezett, itt viszont az érettségi (!) hiányában azonnal elküldték. A fiatalkori kifejezetten lusta, ábrándozó élete itt bosszulta meg magát. /Bővebben: Schwarzwäller, Wulf C.: Hitler Pénze. Egy személyes meggazdagodás története. Budapest: Ferenczy Könyvkiadó 1994./

    VálaszTörlés
  9. a 20. század legvéresebb diktátora Sztálin volt.a 2. vh. alatt nem halt meg 6millió zidó,ez egy ordenáré hazugság,nem ártana kicsit utánaolvasni!ha már egyszer a hálón lógtok!szép képek,hűen tükrözik a Führer lelkivilágát!((!

    VálaszTörlés
Megjegyzés küldése
Újabb Régebbi