Bevásárlótáskák Melyekben Szívesebben Visszük Haza az Árut

Egy termék értékesítése során eladhatóságának egyik legfontosabb jellemzője a dizájnja. Azonban éppen olyan fontos (ha nem épp a legfontosabb) az is, hogy biztosak legyünk benne, hogy a termék, és a vevők vásárlási élménye emlékezetes lesz. Ahhoz, hogy ez így legyen, kitűnő módszer egy briliánsan megtervezett bevásárló táska. Olyan, mint ezek.


Talán nincs is semmi gond a szokásos „Köszönjük, a viszontlátásra!” műanyag szatyrokkal, de ez a felirat nem is emeli ki őket a tömegből. Ezeknek az ötletes táskáknak a segítségével a vásárlók emlékezni fognak a vásárlás élményére, és azok az emberek, akik az utcán látják, roppant kíváncsivá teszik. Ha az üzlettulajdonos nem érzi úgy, hogy szüksége volna mély benyomás keltésére, az üzletéből kivitt táskák más márkák hirdetési felületeként is szolgálhatnak. Már egy kifejezés is született erre angolul, úgy hívják, hogy “bagvertising” (azaz bag, mint táska és advertising, mint hirdetés szavakból).

Több táska újrafelhasználható, így akár egy márka hirdetése szerepel rajtuk, akár egyszerűen csak egy trendi és ötletes dizájn, az emberek szórakoztatónak tartják majd őket magukkal hurcolni- így sokáig nem kerülnek a szemétbe. Míg néhány ezek közül egészen egyszerű üzenetet és dizájnt mutat be, mások már sokkal merészebbek tőlük.






























Megjegyzés küldése (0)
Újabb Régebbi