Aranyos Fotók Kíváncsi Mókusokról

Ha láttál már apró mókusokat koldulni a parkban, vagy átnézni a piknik maradékait, valószínűleg egyetértesz velem abban, hogy a mókusok a világ legaranyosabb állatkái közé tartoznak. Talán a fáradhatatlanul aranyos, és hiperaktív természetük az, ami inspirálta a brit fotográfust, Max Ellis-t, hogy elkészítse ezeket a trendi képeket mindenki kedvenc erdei rágcsálóiról.


Ellis egy profi szabadúszó illusztrátor, és fotós Angliából, aki egy fotós közösségi oldalon lenyűgözi rajongóit gyönyörű vadvilági fotóival. Habár a tonnányi meseszép fotóját megtekintheti bárki, a mindennapos használati tárgyakkal lefotózott mókusfotói messze a legaranyosabbak közülük.

A tökéletes felvételekért persze meg kellett dolgoznia: ahhoz, hogy fenntartsa a mókusok érdeklődését, elcsábította őket napraforgómaggal, süteménnyel, és játékokkal, és így tudta őket abba a pózba vezetni, amit látni szeretett volna a kamera túloldalán. Még apró szerkentyűket is épített a modelljeinek, mint például ágyúkat, lövegeket, vagy varázslódobozt.

Ellis a brighton-i egyetemen tanult fotózni, és már 1 éve hivatásos fotós, stílusilag a fotó-illusztráció, és a letisztult fényképészet között mozog.



















Megjegyzés küldése (0)
Újabb Régebbi