Lujan Zoo - A Legveszélyesebb Állatkert

Ez az Argentínában található állatkert lehetővé teszi, hogy a turisták és látogatók rendkívül közelről megnézhessék az állatvilág legveszélyesebb ragadozóit.


A látogatók lovagolhatnak az oroszlánon, átölelhetik a medvéket, etethetik a gepárdokat vagy akár megcirógathatják a tigriseket is. 
Ha ellátogatnál a Lojan Zoo-ba érdemes a következőket is tudnod: az állatkertbe való belépés 5 £, viszont ezzel csak a ketrecekben található állatokat és az embereket :) tudod megnézni. Ahhoz, hogy bemehess a vadállatokhoz 50 dollárt kell fizetni és aláírni egy papírt, miszerint, ha felfalnak az állatok az állatkertet semmilyen felelősség nem terheli.


Hihetetlen, de a képek alapján, nagyon úgy tűnik, hogy gyerekek is bemennek. A családok boldogan fényképkezednek. Egy nagy állatvédelmi egyesület, a The Born Free Foundation mélyen elítéli a dolgot és kéri az embereket, hogy nem menjenek be az állatok ketreceibe, mivel ezek az állatok évezredeken át vadonban éltek, és nem lehet tudni, mikor támadhatnak meg. Az állati ösztön kiszámíthatatlan.


Az én személyes véleményem erről a Buenos Aires-től 80 km-re lévő állatkertről a következő: egy olyan állat, mint pl. egy oroszlán, nem az a tipikus házi macska fajta. Van egy macskám, aki nincsen kiherélve és a maga 4 kilós súlyával képes volt olyan erővel beleharapni a lábamba, hogy 2 hónapig járni nem bírtam. Na most egy oroszlán nem a lábamat harapná meg, hanem képes lenne leszakítani a fejemet a testemről. Én soha nem mennék be, de családtagjaimnak sem engedném! A kecske is jól lakjon és a káposzta is megmaradjon elvből indulva, kölyökállatokat engednék simogattatni szakértők kíséretében pár hónapos korig.




































1 Megjegyzések

Megjegyzés küldése
Újabb Régebbi