Önálló vagy kiegészítő energiaforrás? Itt a legjobb megoldás!

 


Nem mindegy, hogy az energia honnan, milyen forrásból származik, ahogy az sem mellékes, hogy költségek terén mi az, aminek a fenntartása, különösen hosszú távon, megéri. Kifizetődő tehát alaposan körbejárni ezt a témakört, és nagy energiaigényű felhasználóként a leggazdaságosabb utat választani. 
 
 

A gáz, mint energiaforrás, takarékos választás?

Igen, abszolút az. Különösen a FLAGA gáztartály mezőgazdasági gazdaságok számára, ami minden hazai és európai uniós előírásnak megfelel. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy a tartály minden szükséges biztonsági szerelvénnyel rendelkezik, ami törvényileg meghatározott, és amelyek a dómfedél alatt vannak elhelyezve.

A tartályos energiaforrás mindazon felhasználóknak ésszerű, egyúttal pénztárcabarát döntés, akik targoncák használatánál, biztonsági energiaként, vagy fűtéshez, valamint egyéb technológiák kiegészítéseként kívánnak élni ezzel az innovációval.

A tartályok elhelyezésük szerint kétfélék lehetnek: föld felettiek és föld alattiak. A legtöbben a három, illetőleg öt köbméter nagyságú variációk közül választanak a legszívesebben. Viszont, ami jó hír, hogy a különleges igényekkel rendelkező ügyfelek számára a gáztartály megőzgazdasági gazdaságok számára egyénileg optimális méretek alapján is legyártható. Általában ez a forgatókönyv azoknak ideális választás, akiknek a megszokottnál lényegesen nagyobb gázmennyiségre van szükségük.

Egymagában vagy rendszerbe kötve hatékonyabb?

Sokakban merülhet fel az a jogos felvetés, hogy a gáztartály mezőgazdasági gazdaságok számára, mint technológia, akkor teljesít jobban, ha úgymond egymagában állva végzi el a feladatát, vagy ha mint kiegészítő technika járul hozzá az energiát biztosító rendszer gördülékeny és természetesen hatékony működéséhez?

A helyzet az, hogy ez az a dilemma, amit univerzális értelemben majdnem felesleges boncolgatni, mert teljes mértékben szituációfüggő. Mindkét alkalmazási módszer ideális, mindkét formában száz százalékos teljesítmény várható, tapasztalható a tartálytól. Így még a beszerzést megelőzően célszerű kalkulációt végezni annak érdekében, hogy a minden szempontból megfelelő konstrukcióra essen a választás. Lévén ez egy jócskán hosszú távra, konkrétan évtizedekre szóló beruházás.

Megjegyzés küldése (0)
Újabb Régebbi