Minden fiú álma egy csocsóasztal

 


A foci a világ egyik kedvenc sportja, olyannyira, hogy a konkrét pályán játszott futballon kívül sok más formában is megjelenik. Rengeteg focis videojátékhoz lehet például hozzájutni, de gondolhatunk akár a gombfocira is, ami sok kisgyerek kedvence már évtizedek óta. A csocsó is előkelő helyet foglal el a legkedveltebb focis játékok között, nyugodtan kijelenthetjük, hogy minden fiú álma egy csocsóasztal, Sőt, alighanem a felnőtt férfiaké is. 
 
 

Könnyű kikapcsolódás otthon

Egy nehezebb nap után mindenkivel előfordul, hogy valami olyan tevékenységgel szeretne kikapcsolódni, ami nem veszi nagyon igénybe gondolkodás terén, de kellőképpen leköti a figyelmét. A csocsó pontosan ilyen elfoglaltság. Nagyon könnyen magával tud ragadni a játék, remek szórakozást kínál, de nem kell hozzá különösebben gondolkodni. Kiváló feszültséglevezető, rövid idő alatt nagyon fel tud tölteni energiával, hiszen alapvetően olyan játék, ami felpörget.

Miért érdemes otthonra csócsóasztalt beszerezni?

Csocsóasztalok nagyon sokféle változatban léteznek, ezért, ha úgy érzed, hogy éppen ez hiányzik az életedből ahhoz, hogy kiegyensúlyozott lehess a mindennapokban, viszonylag könnyen találsz majd olyat, ami megfelel az igényeidnek. A kisebb, asztali csocsóktól a nagy, komplett asztalokig sokféle változat érhető el.

Számos előnye van annak, ha a saját csocsóasztal rendelkezel:

  • Bármikor van lehetőséged egy kicsit kiengedni a gőzt, lazítani egy jó játékkal. Bár a csocsót alapvetően legalább ketten játsszák, nagyobb asztaloknál négyen, igazából annak is megvan a varázsa, ha egyedül lövöldözöl a kapura. Tanulsz néhány fogást, és közben remekül szórakozol. Akár néhány perces szünetben is ideális elfoglaltság, ha home office-ban dolgozol.
  • Tökélyre fejlesztheted a technikádat. Akárhogy is nézzük, a csocsó mégiscsak egy sport. Amikor egyedül játszol otthon munka után, és gyakorolgatod kapura lövést, passzolást, nagy előnyre tehetsz szert a barátaiddal szemben, akikkel általában játszani szoktál. Ha van saját asztalod, akkor korlátlanul tudsz fejlődni, és csiszolni a módszereidet, így te lehetsz az asztali foci koronázatlan királya.
  • Nem kell pubokba járnod ahhoz, hogy játszani tudj. Csocsóasztalok leginkább játéktermekben, illetve különböző kocsmákban találhatók, azonban előfordulhat, hogy nem mindig van kedved ilyen helyre menni, hogy játszhass. Ha otthon is rendelkezésedre áll a saját asztalod, akkor erre nincs is szükség, az otthonod kényelmét élvezve is szórakozhatsz.
  • Nem kerül pénzbe a játék. Az előző pontban említett helyeken vagy az asztalba kell pénzt dobálni, vagy előre meg kell vásárolni a zsetonokat, hogy játszani tudj. Nincs is idegesítőbb, mint amikor csak 100-assal, 50-essel, 200-assal üzemel az asztal, de a helyen már az összes pénzt beváltották, és nem tudsz olyan érmét szerezni, amire szükség lenne. A saját asztaloddal otthon biztosan nem lesz ilyen problémád: annyit játszol ingyen és bérmentve, amennyit csak szeretnél.
  • A csocsó mindemellett fejleszti a koncentrációt, valamint a mozgásod összehangolásának képességét, ezért összességében határozottan pozitív hatása van a rendszeres csocsózásnak.

Ha szeretnéd, hogy otthon bármikor adott legyen a felhőtlen és szórakoztató kikapcsolódás lehetősége, mindenképpen szerezz be magadnak egy csocsóasztalt!

Megjegyzés küldése (0)
Újabb Régebbi