Kicsi Házikók Világszerte Az Elvonuláshoz

A városi életnek megvannak az előnyei, de még a fanatikus városlakók fejében is megfordul néha, hogy milyen jó lenne elmenekülni innen egy kis ,igazi vadonnal körülvett komfortos házba, nyaralóba, hogy meggyötört lelkük kicsit föllélegezhessen. A következő gyönyörű házak, melyek mindegyikét festői tájak övezik, bizonyosan arra ösztönöznek majd, hogy otthagyd a betondzsungelt, akár egy hétvégére, akár egy jó időre.


A legtöbb ezekhez hasonló háznak gyakorlati haszna volt, és esetenként még a jelenben is van, mint vadászház vagy farm. Manapság, azonban, egyre több ilyen épületet adnak ki olyanoknak, akik nyugodt helyen akarnak pihenni vagy dolgozni.

1. Erdei víkendház - Skócia2. Nyaraló a Elliðaey-szigeten - Izland
3. Hofskirkja - Izland4. Viskó a téli tájban5. Tekapo-tó - Új-Zéland6. "Rejtett" erdei ház7. Erdélyi-középhegység - Románia8. Hobbit ház - Wales9. Izlandi hegyvidék10. Trøllanes - Feröer-szigetek11. Holmur Reykjanes - Izland12. Kicsi, piros ház - Izland13. Vörös ház a havas Norvégiában14. Arnarstapi - Izland15. Ház a Drina folyó közepén, Bajina Basta város közelében - Szerbia16. Ház a veteményesben - Magyarország17. Snæfellsnes félszigeten - Izland18. Alberta, Kanada19. Craig Highland Farm vendégház Plockton közelében - Skócia20. Barrier Highway, Dél-Ausztrália


Megjegyzés küldése (0)
Újabb Régebbi