Ezekben az Erdőkben Jó Elveszni

Az erdőknek van valami ősi és misztikus kisugárzása, ami miatt mindannyian visszajárunk, akkor is ha fényképészként vadásszuk a tökéletes pillanatot, és akkor is ha csupán túrázunk, vagy víkendezünk. Egy buja, egészséges és természetes erdő olyan, mint a természet dicsőségére emelt templom, ezért lehet az, hogy a következő képek nagy hatást gyakorolnak ránk.


Szerencsére azoknak, akik a városban ragadtak, akadnak tehetséges fényképészek, akik azért látogatják az árnyékos erdők koronás árkádjait, hogy az itt bemutatott képekhez hasonlót készítsenek. Kilian Schönberger és Guillermo Caballa csak két név azok közül a fényképészek közül, akiknek az erdő világa nyújt inspirációt..


1. Rila-hegység, Bulgária2. Mohával fedett mocsár Romániában3. Fehér-Kárpátok4. Hallerbos, Belgium5. Beszkidek, Csehország6. Otzarreta erdő, Baszkföld, Spanyolország7. Hemlock Ösvény, Taipingshan, Taiwan8. Csehország9. North Greenwich, London, Anglia10. Homályos erdő11. Stanton Moor, Peak District, Egyesült Királyság12. Olaszország13. Nagoya, Japán14. Haute-Loire, Franciaország15. Németország16. Taipingshan, Taiwan17. Görbe erdő Lengyelországban18. Hallerbos, Belgium19. Arashiyamánál Japánban20. Lettország


Megjegyzés küldése (0)
Újabb Régebbi