Együk Magunkat Vékonyra

Ahhoz, hogy igazán hatékony legyen a fogyókúránk, bizonyos ételeket szinte kötelező beiktatni az étrendünkbe.


Grépfrút. Étkezések előtt együnk meg egy fél grépfrútot, vagy csavarjuk ki és igyuk meg a levét! A gyümölcs fitokemikáliái csökkentik az inzulinszintet, így a szervezet a bevitt kalóriát energiává alakítja, nem pedig zsírszövetté.

Diófélék. Igaz ugyan, hogy maréknyi dióféle legalább 165 kalóriát tartalmaz, emellett azonban gyorsítja az anyagcsere-folyamatokat, értékes ómega 3 zsírsavai pedig hatékony serkentik a súlycsökkentést.

Tojás. A tojás tele van proteinnel, ezért telítettségérzetet biztosít, és sokkal tovább bírjuk étkezés nélkül. Segít a vércukor szinten tartásában is, így megelőzve, hogy hirtelen ránk törjön az éhség.

Articsóka. Fő hatóanyaga a cinnarin, amely stimulálja az epetermelést, májvédő és májsejt-regeneráló hatású. Serkenti a zsírok lebontását, szervezetünk tisztítását, méregtelenítő anélkül, hogy megterhelné. Vizelethajtó, és fokozza a sóürítést. Hatását tovább növeli a citrushéj és a krém, így együtt tovább növeli a citrushéj és a króm, így együtt még hatékonyabban tüntetik el a zsírpárnákat.

Avokádó. A benne található vitaminok és létfontosságú zsírok nagymértékben felpörgetik az anyagcserét, és gyorsítják a zsírégetést is. Létfontosságú májerősítő antioxidáns, amely segíti a fölösleges a zsírmennyiség lebontását. Létfontosságú májerősítő antioxidáns, amely segíti a fölösleges zsírmennyiség lebontását.
Megjegyzés küldése (0)
Újabb Régebbi