15 Káprázatos Asztal, amit Te is Elfogadnál az Otthonodba

Ha ezt a bejegyzést olvasod, nagy eséllyel egy asztalnál, vagy annak közelében ülsz. Az is majdnem biztos, hogy az asztalod egyszerű, és unalmas. Ezek az asztalok viszont nagyszerű példái a funkcionális dizájnnak, melyek mögött a mi szegény, unalmas kis asztalaink elbújhatnak szégyenükben.


Ha azt nézzük, hogy többségünk a napi munkánk nagy részét asztalnál ülve töltjük (különösen a számítógép előtt), talán érdemes még több figyelmet szentelnünk arra, hogyan készültek, és milyen funkciót töltenek be. Ez a lista megkísérli a fenti szempontokat figyelembe venni, a kávéasztaloktól kezdve a figyelemfelkeltő szobát díszítő asztalokig, míg a többi darab bemutatja, milyen funkciók lehetnek még. És néhány, mint a jeges asztal vagy a polipasztal, igazi műalkotás. Néhány még a háziállataidat is segíti abban, hogy otthonosabban érezzék magukat.

Annak ellenére, hogy az asztal széles körben használt, számos változáson ment keresztül, míg idekerült, ahol most van. Az egyiptomiak voltak az elsők, akik egy kezdetleges asztalt használtak, habár az első példány csupán egy kő felület volt, amit inkább evésre használtak, mint ülésre. A görögök és a rómaiak is használták az asztalt berendezési tárgyként, sőt, sokkal gyakrabban, mint az egyiptomiak.

"Szikrázó" asztal
Polipkaros asztalPiknik asztal
Jeges asztal

Függő asztalMACSkasztal
Tengerparti érzés az íróasztalunk alatt
Fotóalbum dohányzóasztal

Dohányzóasztal fűcsíkkal, macskáknak
Nautilusz (csigaházas polip) asztal
Halas tó asztalDohányzóasztal macskaheverővel

"Illuzionista" asztalKétfunkciós étkezőasztal
Szigetes asztalMegjegyzés küldése (0)
Újabb Régebbi