Ezt a 16 Bolyhos Állatot Nagyon Édesnek Fogod Találni

Az állatok is lehetnek szépek és imádnivalóak, nem számít, hogy milyen színűek, méretűek, milyen fajtába tartoznak, vagy hogy mennyire hosszú a szőrük. De, mint a szőrös emlősök esetében, a leggöndörebbek előnyben vannak, ha a cukiság kerül szóba.


Természetesen az ezen a listán szereplő állatok közül csak néhány természetesen bolyhos szőrű – sokukat direkt erre a célra tenyésztenek. Az angóra nyúl, amelyet a gyapjáért tenyésztenek, az egyik ilyen faj – bolyhos szőrű nyulak sehol sem fordulnak elő a vadonban. Mások ezen a listán, mint a róka vagy a csau-csau, természetszerűleg bolyhosak. Télen még bolyhosabbak lesznek, és a szőrük hossza megfelel egy vékonyabb téli kabátnak.

Néhány teória szerint ahhoz, hogy egy állatot aranyosnak találjunk, olyan jellemzőket kell látnunk bennük, mint amit a saját gyerekeinkben is keresnénk. Ilyenek a nagy szemek, a kerek fej, és a rövid orr. Az ilyen tulajdonságokkal bíró állatokat csodásnak látjuk, és ezeket a tulajdonságokat méltányoljuk egy egészséges csecsemő esetében is. Minél bolyhosabb egy állat, annál kevésbé látszanak az „éles” formái, és annál inkább inkább úgy néz ki, mint egy pufók kisgyermek.

Pomerániai törpespitz



Angóranyúl



Fehér selyemtyúk



Csau csau kiskutya



Bichonok



Szamojéd



Bolyhos tehén



Pusztai macska



Mangalica




Himalájai-perzsa macska



Törpespicc kölyök



Bébi királypingvin



Angóranyúl



Albatrosz csibe



Sarki róka

Megjegyzés küldése (0)
Újabb Régebbi