23 Kreatív Mód, Melyekkel Újrahasznosíthatjuk a Régi Dolgokat

Az újrahasznosítás nem csak a városi hatóságok, és a hulladékgazdálkodási társaságok számára, hanem mindnyájunk számára fontos. Része azon célú fáradozásainknak, hogy harmóniában éljünk a bolygónkkal (amit az otthonunknak nevezünk), és gondoskodjunk róla. Nagyon sok kreatív módja van az elhasznált dolgaink újrahasznosításának, és ebből bárki hasznot kovácsolhat magának.


Minden egyes évben, amikor bekövetkezik a tavaszi nagytakarítás, sokan egyszerűen csak összegyűjtik a régen használt kacatjaikat, és egyenesen kivágják a szemétbe. Néha a szemét tényleg csak szemét, de gyakran nem vesszük észre, hogy rengeteg dolgot, amit kidobunk, át tudnánk alakítani valami más hasznos dologgá, amit aztán a későbbiekben így nem kellene majd megvennünk. Így ha a régi létra már csak porosodik, mert nem biztonságos többé a mászásra, még átalakítható milliónyi más, használható dologgá.

Ha mégsem tudsz hasznos dolgot varázsolni egy régi limlomodból, attól még készíthetsz valami szépet belőle!


1. Régi létra mint könyvespolc
2. Bicikli mint mosdóállvány3. Kihajtható székből ruhaaksztó
4. Régi kábelekből Bob Marley5. Elhasznált DVD-kből mozaiktál


6. Műanyag kanalakból lámpabúra

7. Régi zongora mint könyvespolc8. Elhasznált gumiabroncsból ottomán


9. Reszelőkből lámpabúra10. Teniszütők mint tükrök11. Biciklialkatrészekből lámpabura
12. Elhasznált gereblyefejből pohártartó13. Öreg létra mint polc14. Gitárok régi gördeszkákból15. Lámpaernyő kanalakból16. Régi székekből kedvenc etető/itató17. Dobfelszerelésből csillár18. Régi hajó mint függőágy19. Gitárból polc20. Tölcsérekből gyertyatartó21. Villákból díszes ruhaakasztó22. Múltbéli bőröndből kényelmes ülőke

23. Leselejtezett zongorából szökőkút


Megjegyzés küldése (0)
Újabb Régebbi