22 Imádnivaló Előtte-Utána Kép Felnövő Állatokról

Az együtt felnövő állatok és emberek között különleges kapcsolat szokott kialakulni. Most egy olyan képlistát állítottunk össze, melynek témája az emberekkel együtt felnövő, és megöregedő kedvencek.


Rövidebb élettartamuk miatt a kutyák, macskák, és a többi háziállat általában nagyon hamar felnő. Csak néhány hónap, és az az aranyos kiskutya, aki lelkesen ugrándozott a lábaid körül, eléri a felnőtt testméretét. A növekvő testük és az érettségük minket is segít változásokat eszközölni a saját életünkben. Mindig értékeld azt a  tényt, hogy hűséges társakként élik le az életüket veled.

A rövidebb élettartamuk azt is jelenti, hogy szeretett állataink nemcsak a szeretet változatos leckéit tanítják meg nekünk, hanem a veszteségét is. Látni a szőrös kis kedvenced felnőni, megöregedni, és meghalni szívszaggató és szomorú, de lehetséges, és tanulságos része az életednek. Persze lehet, hogy nem így történik ez egy teknőssel rendelkező fiúcska esetében, - habár az ő életük is jelentősen rövidebb fogságban, - de persze egy kedvencnek, ami képes akár egy évszázadot, vagy többet élni, megvan az esélye arra, hogy túlélje a gazdáját.

Ünnepeljük meg a kedvenceink rövid, de szeretetteljes és jelentőségteljes életét azzal, hogy megnézzük ezeket a fantasztikus képeket a felnövésükről!

5 hónap különbség10 év különbségAkkor és Most7 hónap különbség17 év különbség6 hónap különbség16 év különbség14 év különbség5 hónap különbség6 hónap különbségAkkor és most3 hónap különbségAkkor és most4 év különbség17 év különbség12 év különbség3 év különbség1 év különbség6 hónap különbség1 év különbség3 hónap különbség10 év különbség


Megjegyzés küldése (0)
Újabb Régebbi