Ismerje Meg Hazánk Szépségeit, Válassza a SZÉP Kártyát Segítőtársnak!

Az ország csodás tájainak felfedezéséhez, hazánk megismeréséhez érdemes a Széchenyi Pihenő Kártya segítségét hívni. Országszerte, így a Dunántúlon is nagyon szép számban találhatóak SZÉP Kártya elfogadóhelyek – szálláshely-szolgáltatók, vendéglátásban tevékenykedők egyaránt.

Országszerte egyre nagyobb számban találhatóak SZÉP Kártya elfogadóhelyek.
A magyar turisták egyik legmegbízhatóbb társa lett a Széchenyi Pihenő Kártya.
Az utazási irodák által kínált belföldi üdülési csomagok mellett a SZÉP Kártya-tulajdonosoknak rengeteg lehetőségük van akár egyéni módon szálláshelyet foglalni. A magánszállásoktól a több csillagos szállodákig, wellness hotelekig sokféle árkategóriában lehet válogatni az ajánlatok közül.

A magyar tenger, a Balaton mindig bőséges szállás- és látnivaló-kínálattal várta, és várja a jövőben is a turistákat, kirándulni vágyókat. Hazánk különleges hatású gyógyvizeiről is híres, országszerte is több neves fürdőváros várja a regenerálódni vágyókat. A termálvizes medencék és gyógyfürdők mellett Magyarország történelmének kiemelkedő városai, és a borturisztikai szempontból kiemelkedő tájegységek is ideális utazási helyszínként szolgálnak a SZÉP Kártya birtokosoknak. Hajdúszoboszlótól Sárvárig, Tokajtól a balatonboglári borvidékig bármerre járunk, érdemes tájékozódni az utalványkártyát elfogadó szolgáltatók hatalmas kínálatáról.

A Szép Kártyával előre is tervezhetünk. A plasztik ugyanis lehetőséget nyújt arra, hogy akár a nyári vakációra, akár a tavaszi szünet idejére, már előre lefoglaljuk a kiválasztott szálláshelyet. Az előleget vagy foglalót az utazási irodákon keresztül, illetve közvetlenül a szálláshely webes felületén, vagy a kártyát kibocsátó bank online SZÉP Kártya portálján keresztül is ki lehet fizetni.

A Pihenőkártya a belföldi turizmus fellendítését hivatott elősegíteni. Az eddigi tapasztalatok azt mutatják, hogy ez a program sikerrel vette a kezdeti nehézségeket és akadályokat, hisz országszerte több mint 40 ezer szolgáltató várja a kártyabirtokosokat a SZÉP Kártya elfogadóhelyeken.

Forrás: SzépKártya.hu
Megjegyzés küldése (0)
Újabb Régebbi