Szempilla-átültetés az Új Kozmetikai Trend

Pocaklapításról, fenékfeszesítésről, szilikonos arcfeltöltésről már hallottunk, s most itt a szempilla-átültetés. Ha álmatlan éjszakákat okozott, hogy nem eléggé dús szempillát rebegtethetünk, többé nem kell nyugtalankodnunk. 


A szike mesterei a korábban kopaszodó férfiak vigaszául kidolgozott eljárással sietnek a hosszú szempillára áhítozó hölgyek segítségére. Felejtsük el a műszempilla-ragasztást, ne bajlódjunk több rétegben felhordott szempillafestékkel: ez a szempilla a saját hajunkból készül, és mihelyt szálanként a szemhéjunkba ültetik, szépen növekszik tovább. A technika eredetileg azokra a páciensekre korlátozódott, akik égési sérüléstől vagy veleszületett betegségtől szenvedtek. Ám ma már - ugye a pénz beszél - a beavatkozások mintegy 80 százalékát kozmetikai okból végzik.

A japánok már a szempilla-átültetést is eltúlozzák...
– A hosszabb, sűrűbb szempilla a szépség mindig jól látható jele – indokolta a módszer népszerűségét dr. Alan Bauman floridai sebész, a szempilla-átültetés egyik élharcosa. – A szempilla-átültetés azt teszi a szemmel, amit a kebelformázás az alakkal.

Arról egyelőre nem szól a fáma, mit tesz az érintettek lelkivilágával.


Megjegyzés küldése (0)
Újabb Régebbi