A Világ Első Repülő Hotele!

A világ egyik legnagyobb helikopteréből a hatalmas orosz Mil V-12-esből összesen csak két darab prototípuskészült 1968-ban. Az egyiket 2004-ben megvásárolta egy amerikai befektető, hogy azt felújítva az óceánjárókon megszokott luxust hozzon létre a levegőben, igaz 2500 helyett csak 9 db kétszemélyes kabinnal.A szobákban egy, 5 csillagos szállodától elvárt berendezéssekkel találkozhatunk: saját fürdőszoba, minibár, minihifi, LCD TV, kávéfőző, WiFi és szobaszervíz. A rotorok miatt természetesen az extra hangszigetelés sem maradhat el, bár egy óceánjáróval ellentétben a körút során az utazás lényegesen rövidebb, mint a földön töltött idő. A kabinokat a kis terek praktikus berendezéseiről és reptéri minihoteleiről ismert Yotel tervezte.
A hotelikopter 42 méter hosszú, 28 méter magas és 105 tonnával is fel bír emelkedni. Maximum sebessége 255 km/óra, utazósebessége 237 km/óra. Eredeti hatótávolsága 515 km, melyet az üzemanyagtartályok megnövelésével 1296 km-re terjesztettek ki.

A 2 hetes amerikai és európai körutakra június 26-tól lehet befizetni, egyelőre ismeretlen összegért. A méretarányok meggyőzőek. További infó: Hotelicopter

ALUL AZ IGAZSÁG!

Ez persze nem igaz! A Hotelicopter videó és promoció csak egy vicc volt, ami egyben egy új hotel kereső felkonferálásában is segített.
Megjegyzés küldése (0)
Újabb Régebbi