Nappali kanapé - melyiket válasszuk, hogy kitűnjön?

 



A kanapévásárlás nem egyszerű ügy. Általában nagyobb beruházást jelent, ezért érdemes felkészülnünk rá. Így biztosan megtaláljuk a tökéletes darabot.

 A kanapé a pihenősarok alapdarabja, többen kényelmesen elhelyezkedhetnek rajta, sőt, akár rá is lehet feküdni egy fárasztó munkanap után. A VidaXL kollekciójában kényelmes sarokgarnitúrák, két- és háromszemélyes, valamint kinyitható kanapék is találhatók. Számos stílusból válogathat, így megtalálhatja azt, amire vágyik. A kanapék mellett rengeteg más bútorral és lakberendezési kiegészítővel ismerkedhet meg áruházunkban. Mivel egy új kanapé megvásárlása nem könnyű feladat, szeretnénk néhány tanáccsal szolgálni. Ne feledje, hogy a lehetőségei szinte végtelenek. 

Mindenekelőtt gondolja végig, milyen méretű bútorra van szüksége. A sarokgarnitúra nagyon jól néz ki, de a méretei akkorák, hogy van, ahol nem jelent praktikus megoldást. A kétszemélyes kanapé jóval kisebb, és előnye, hogy mindig odatolhatunk hozzá egy azonos stílusban készült fotelt. Egy kanapé esetében az is fontos, hogy milyen anyagból készült. A bőrhuzat remek retró hangulatot teremt a beltérben. Egy másik népszerű megoldás a textilhuzat. És akkor még nem is beszéltünk a különböző színekről és stílusokról... Tekintse meg a VidaXL modelljeit, és válasszon! Nem kell, hogy egy új kanapé drága legyen. A VidaXL kollekciója mindenki lehetőségeit figyelembe veszi. Inspirálódjon stílusainktól, színeinktől és anyagainktól! Ha olcsón szeretne kanapét venni, a legegyszerűbb, ha a webáruházunkban vásárol, ahol mindig ingyenes a szállítás. Ha kiválasztotta az Önnek legjobban megfelelő kanapét, már csak fel kell díszítenie. Lehet, hogy első hallásra furcsának tűnik, de higgyen nekünk – a kanapéja még szebb lesz, ha néhány párnával vagy egy puha pokróccal egészíti ki. 

És mi a helyzet a formával? Ez lehet, hogy modernebb, és szakít a standarddal. Például a sarokkanapénál, ahol a tervezők érdekes megoldást vezettek be egy meghosszabbított "hosszú egyszemélyes", azaz a bútor mélyebb részének formájában. Az ülés ebben az esetben akár 100 cm széles is lehet, aminek köszönhetően akár két személy is megpihenhet rajta félig hátradőlve.

A szélesebb kényelmesebbet jelent

A kis lakások gyakran komoly kihívást jelentenek lakóik számára. A kulcskérdés itt a megfelelő helytervezés és minden rendelkezésre álló centiméter optimális kihasználása. Ilyen esetekben a többrészes ülőgarnitúrák egyszerűen nem illeszkednek. Ha nincs elég hely ahhoz, hogy egy kanapét vagy sarokkanapét kiegészítsünk például fotelekkel, érdemes olyan bútordarabhoz nyúlni, amely elegendő helyet biztosít az ülőalkalmatosságoknak, ugyanakkor tökéletesen megfelel alvóhelyként is. Válasszon ennek megfelelően! Klasszikus vagy személyre szabott? A válasz erre a kérdésre Öntől függ. Néha érdemes a belsőépítészetet egy kicsit más szemszögből szemlélni. Bármilyen választás jó, amíg megfelel az Ön igényeinek.

Megjegyzés küldése (0)
Újabb Régebbi