A Fiatalság Őrzői

Az ízletes falatok és egyes étrendkiegészítők természetes módon segítenek megőrizni szervezetünk egészségét, fiatalságát.

Rezveratrol



Ez a természetes polifenol fokozza a szervezet energiaellátását, enyhíti a gyulladásokat, csökkenti a véralvadás kockázatát, megelőzi a szívpanaszok kialakulását, megakadályozza a rákos sejtek burjánzását. Méregtelenítő hatásával lassítja az öregedés folyamatát, hozzájárul a bőr rugalmasságának megőrzéséhez.
Tartalmazza: mogyoróvaj, szőlő, grépfrút, áfonya, magvak.

Omega 3 zsírsav 



A szervezet egészséges működése számára nélkülözhetetlen telített zsírsavak egyike, amely csökkenti a szívbetegségek kialakulásának kockázatát, szabályozza a koleszterinszintet, enyhíti a gyulladásokat és a depressziós tüneteket, segít megőrizni a bőr üdeségét.
Tartalmazza: lazac, pisztráng, tonhal, szardínia, dió.

Antioxidánsok



Csökkentik a szívpanaszok, a cukorbetegség és a rákos megbetegedések kialakulásának kockázatát, szabályozzák a szervezet koleszterinszintjét. Táplálják a bőrt, megőrzik ruganyosságát, lassítják a pigmentáció folyamatát.
Tartalmazza: spenót, kelkáposzta, eper, szeder, áfonya, szilva, mazsola, tökmag.

Q10 koenzim



Erőteljes antioxidáns, amelyet maga a szervezet is előállít – legalábbis fiatalkorban. Hozzájárul a belső szervek egészségéhez, megelőzi a rák kialakulását, enyhíti a migrén és a fogágybetegség tüneteit.
Tartalmazza: tonhal, makréla, szója- és repceolaj, pisztácia és dió.
Megjegyzés küldése (0)
Újabb Régebbi