Lenyűgözően Részletes "Tollfirkák"


Emlékszel azokra a fantáziadús firkákra, amiket a középiskolai jegyzetfüzetedbe rajzolgattál?  Talán még mindig készítesz ilyeneket. De a Fülöp-szigeteken élő illusztrátor, Kerby Rosanes olyan firkákat csinál (legalábbis ő így hívja őket) amik valószínűleg sokkal részlethűbbek azoktól, amiket mi valaha is alkottunk.



A legújabb munkája a “Time Guardian” nevet viseli.  Ez egy bagoly egészen váratlan tulajdonságokkal rendelkező, lenyűgöző portréja- az egész rajz aprólékosan részletezett fogaskerekek és egyéb mechanikai darabok tömkelege, ami a szárnyaló bagolynak egy steampunk kinézetet ad.

Rosanes stílusa a zajos kompozíciók részletekben gazdag világa. Igazán megdöbbentő, hogy a művész egykoron firkálgatását csak hobbinak tartotta. Csak most, hogy a munkáit, és a tehetségét nemzetközi művészeti blogokon, magazinokban, és online művészeti közösségekben is elismerték, kezdett el nemzetközi művészekkel, és dizájn ügynökségekkel együtt dolgozni.


Rosanes munkái és sikerei inspirálhatják azokat, akik csak firkaként gondolnak a rajzaikra- mutasd meg magad a világnak, és lásd, hogy mit mondanak a munkádról!















Megjegyzés küldése (0)
Újabb Régebbi