Most alapítottam céget – így jött a székhelyszolgáltatás

 


Létrehoztam a saját vállalkozásomat és úgy döntöttem, hogy a lehető legkevesebb időt akarom adminisztrációval tölteni. Ennek az az oka, hogy korábbi munkahelyemen mindenféle papírmunkákat, plusz adminisztratív feladatokat bíztak rám, amit nem annyira szerettem, én a kreatív elfoglaltságokat kedvelem jobban. Amikor tehát létrehoztam a cégemet igénybe vettem egy székhelyszolgáltatás lehetőségét

 

A székhelyszolgáltatás lényege, mint megtudtam az, hogy nem kell a saját otthonomba bejelentenem a cégem székhelyét, hanem egy szolgáltató irodát jelölök ki a hivatalos levelezési címemként, akik aztán fogadják majd a céges levélküldeményeimet. 


A székhelyszolgáltatást vállaló cégek részéről a szolgáltatás abból áll, hogy a beérkező levélküldeményeket rendezett módon eltárolják, a tartalmukat pedig elpostázzák a megbízóiknak. Amikor a NAV emberei ellenőrizni jönnek a céges papírokat ide jönnek, a székhelyszolgáltatás irodájához és nem a megbízó lakására. Az adott irodában kötelező kitenni a cég cégtábláját is, illetve ez lesz az a cím, ami kikerül a hivatalos helyeken a cég hivatalos címeként, így akár belvárosi irodát is csinálhatunk pici vállalkozásunkból.

Megjegyzés küldése (0)
Újabb Régebbi