MACSKAsztal - A Cica Játszik, a Gazdi Dolgozik

Amennyire édesek, és ennivalóak tudnak lenni, olyannyira zavaróak is, ha épp játszanának, miközben Neked dolgoznod kellene. Ruan Hao kínai építész, a hong kong-i Lycs Architecture dizájnerének támadt egy ötlete, mégpedig a „macskasztal”. Ennek a különleges asztalnak a segítségével az elfoglalt emberek, és unatkozó cicáik végre békésen tudják együtt tölteni az időt.


Az asztal külsőre teljesen hétköznapi, viszont a sima fafelület alatt egy valódi macskaparadicsom rejtőzik. A vastag asztalnak van egy sima fa alagút rendszere, ami épp megfelelő méretű a macskabarátod számára ahhoz, hogy átkússzon, s másszon rajta.

Talán a legidegesítőbb az a mániájuk, hogy ráüljenek a billentyűzetre, vagy a laptopodra, amikor épp dolgoznál, viszont Hao speciális asztalának segítségével búcsút tudsz venni cicád eme rossz szokásaitól. A kidolgozás során arra alapoztak, hogy a cicák kedvelik a szűk bejáratú helyeket, és hogy egy megfelelő méretű lyuk egyenesen ellenállhatatlan a számukra. A kíváncsiságukat tökéletesen kielégíti az ismeretlen útvonalú ösvény felfedezése a lyuk mögött.

Rengeteg dizájner van, aki az üzleti életben dolgozóknak készít briliáns termékeket, és kisállat bútorokat, amik segítenek nekünk sokkal kényelmesebben együtt élni állattársainkkal.






Megjegyzés küldése (0)
Újabb Régebbi