Az Apró LEGOgrapher 365 Nap Alatt Beutazza a Világot

Az angol fotós, Andrew Whyte dokumentálta a bátor, magányos LEGO fotós kalandjait a “The Legographer” című fotósorozatában.


Whyte fotói mögötti folyamat olyannyira egyszerű, hogy bárki utána tudná csinálni. Bárhová is megy, csak viszi magával a Legographer-t, és amikor talál egy jó helyet, készít róla egy képet okostelefonjával. A Legographer már az egész Egyesült Királyságban járt, és világszerte utazott Whyte zsebében.

A Legographer egy 365 napos projektnek a része volt, mely napjainkban egyre kedveltebb a művészet-rajongók körében. Ez azt jelenti, hogy Whyte megfogadta, hogy egy éven keresztül minden nap készít egy fotót, és ez az oka annak, hogy miért épp egy okostelefont választott segítségül - használhatta volna a sokkal drágább kamerafelszerelését is, de annak állandó hurcolása időigényesebb, és kevésbé kényelmes lett volna a számára. Ez a 365 napos terv mindenképp egy nagyszerű ötlet azoknak, akik elhatározzák, hogy kiélik a kreatív oldalukat!


“A Legography spontaneitása hatalmas ellentétben van a fényképezési szokásaimmal” – írja Whyte a blogján. Whyte kifejezetten boldog, amiért belevágott ebbe a kalandba.



















Megjegyzés küldése (0)
Újabb Régebbi